Print + Media Services
Sitemap | Disclaimer | Contact
Nederlands

Onze aanpak: systematiek door PMScan™

Print + Media Services gaat in haar aanpak uit van het input-troughput-output model. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de PMScan™.

 

Get flashplayer to view this movie.

Print + Media Services gaat door toepassing van de PMScan™ altijd systematisch te werk. Op basis van deze in de praktijk door Print + Media Services ontwikkelde scan worden de belangrijkste componenten van print-media stromen binnen organisaties in kaart gebracht. Deze resultaten worden geanalyseerd en getoetst aan gangbare normen in de markt.

 

Het eindproduct:

  • meer transparantie

  • bruikbare adviezen

  • gegarandeerde besparingen en/of verbeteringen

 

De resultaten van de PMScan™ worden vervolgens gebruikt voor het opzetten van inkoopprocedures, (internet)veilingen, tenders en aanbestedingen.


PMScans worden op basis van no cure no pay ter beschikking gesteld. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Voor ervaringen met de PMScan™ zie ook praktijkcases.

 

Print + Media Services maakt vooraf een plan van aanpak. In dit Service Level Agreement worden werkwijze, verantwoordelijkheden, planning en kosten helder vastgelegd.Een goede zet: outsourcing inkoop en begeleiding

Een uitgever met verschillende maanduitgaven loopt tegen het vraagstuk aan hoe de personeelskosten van medewerkers, tot uiting komend in piek-dalpatronen ten tijde van productie, kunnen worden verminderd.
Lees verder..


PMScans worden op basis van no cure no pay ter beschikking gesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Tel. 0031-(0)-23-576 20 72