Print + Media Services
Sitemap | Disclaimer | Contact
Nederlands

Onze aanpak: systematiek door PMScan™

Print + Media Services gaat in haar aanpak uit van het input-troughput-output model. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de PMScan™.

 

Get flashplayer to view this movie.

Print + Media Services gaat door toepassing van de PMScan™ altijd systematisch te werk. Op basis van deze in de praktijk door Print + Media Services ontwikkelde scan worden de belangrijkste componenten van print-media stromen binnen organisaties in kaart gebracht. Deze resultaten worden geanalyseerd en getoetst aan gangbare normen in de markt.

 

Het eindproduct:

  • meer transparantie

  • bruikbare adviezen

  • gegarandeerde besparingen en/of verbeteringen

 

De resultaten van de PMScan™ worden vervolgens gebruikt voor het opzetten van inkoopprocedures, (internet)veilingen, tenders en aanbestedingen.


PMScans worden op basis van no cure no pay ter beschikking gesteld. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Voor ervaringen met de PMScan™ zie ook praktijkcases.

 

Print + Media Services maakt vooraf een plan van aanpak. In dit Service Level Agreement worden werkwijze, verantwoordelijkheden, planning en kosten helder vastgelegd.Het gaat bij Print + Media Services niet om inkoopkracht op basis van volume

maar om een innovatief ingericht inkoopproces op basis van expertise en te beïnvloeden parameters. Daarmee worden door excellente service structurele voordelen behaald.PMScans worden op basis van no cure no pay ter beschikking gesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Tel. 0031-(0)-23-576 20 72