Print + Media Services
Sitemap | Disclaimer | Contact
Nederlands

Een goede zet: outsourcing inkoop en begeleiding

Case - middelgrote uitgever


Een uitgever, met verschillende maanduitgaven, loopt tegen het vraagstuk aan hoe de personeelskosten in piek-dalpatronen ten tijde van productie, kunnen worden verminderd. De directie heeft het idee opgepakt om een deel van haar werkzaamheden te outsourcen om zodoende de kosten te reduceren.

 

Door samenwerking met Print + Media Services is men er in geslaagd om de personeelskosten terug te dringen. Er heeft inmiddels een personeelsreductie plaatsgevonden. Daarnaast zijn de inkoopkosten transparant gemaakt omdat Print + Media Services ook de inkoop samen met medewerkers van de uitgever heeft opgepakt.

 

De directie van de uitgeverij is in het realiseren van haar doelstellingen geslaagd.


“Naast het reduceren van kosten door middel van outsourcing hebben we nog andere positieve effecten ondervonden van de samenwerking met Print + Media Services”, zo stelt de directeur. “Er is veel meer inzicht gekomen in het aantal mogelijkheden als het om leveranciers gaat. Ook alternatieven met betrekking tot soorten producten en processen hebben de nodige voordelen gebracht. Met de professionele inbreng van Print + Media Services hebben we onze doelen meer dan kunnen bereiken. Een samenwerking die loont dus!”Toegevoegde waarde door PMScan: veel inzicht en minder kosten

Een landelijke opererende stichting met een groot marketing en promotiebudget wil een helder inzicht in de bestedingen van haar verschillende budgetten.
Lees verder..PMScans worden op basis van no cure no pay ter beschikking gesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Tel. 0031-(0)-23-576 20 72