Print + Media Services
Sitemap | Disclaimer | Contact
Nederlands

Toegevoegde waarde door PMScan™: veel inzicht en minder kosten

Een landelijke opererende stichting met een groot marketing- en promotiebudget wil een helder inzicht in de bestedingen van haar verschillende budgetten.

 

Na onderzoek door de PMScan™ kwam naar boven dat door jarenlange inkoop bij dezelfde toeleveranciers de tarieven van de diverse producten alles behalve marktconform waren.

Met name de steeds terugkerende “verborgen kosten” waren daarbij opvallend.
Lees verder..


Transparantie als prioriteit

Een middelgrote retailer met jaarlijks tal van promotionele uitgaven en een enorm volume aan point of sale materiaal.


Nieuwe directie wil een onderzoek naar kosten en opbrengsten alsmede de werkwijze bij aanbestedingen. Belangrijk doel is ook het verkrijgen van transparantie in alle trajecten.


Een goede zet: outsourcing inkoop en begeleiding

Een uitgever, met verschillende maanduitgaven, loopt tegen het vraagstuk aan hoe de personeelskosten in de piek-dalpatronen ten tijde van productie kunnen worden verminderd.


Door samenwerking met Print + Media Services is men er in geslaagd om de personeelskosten terug te dringen. Er heeft inmiddels een personeelsreductie plaatsgevonden.

Lees verderHet gaat bij Print + Media Services niet om inkoopkracht op basis van volume

maar om een innovatief ingericht inkoopproces op basis van expertise en te beïnvloeden parameters. Daarmee worden door excellente service structurele voordelen behaald.PMScans worden op basis van no cure no pay ter beschikking gesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Tel. 0031-(0)-23-576 20 72